Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓英傑
Han Ying-Chieh  ♂
Aliases:  韓瑛傑





 
Filmography (1955-1990)
 
  動作設計 (60 films)
    燕子盜 (1961)    
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963)    
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    玉龍吟 (1968)    
    掌門人 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    鐵骨傳 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    鷹爪手 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    奪命金劍 (1971)    
    俠女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    精武門 (1972)    
    老虎燕星 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    瘋狂大拳王 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    風塵六傑 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    百戰保山河 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
  導演 (1 film)
    飛龍奪寶 (1971)    
  演員 (91 films)
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    浪子雙娃 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    乳燕驚魂 (1962) ... 蔡龍
    大明群英會 (1962)    
    三劍鬥天魔 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    劉海遇仙記 (1963) ... 金徒乙
    怪俠燕子飛 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964) ... 卜命矮煞
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    白骨離魂針(下集) (1964)    
    白骨離魂針(上集) (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    武林第一劍 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    龍門客棧 (1967) ... 毛宗憲
    網嬌娃 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    鷹爪手 (1970)    
    天龍八將 (1971)    
    俠女 (1971) ... 許顯純
    鬼怒川 (1971)    
    唐山大兄 (1971) ... 沙密
    發達之人 (1972)    
    精武門 (1972) ... 馮貴石管事
    冷面虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    國術十段 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    金三角龍虎門 (1975) ... 羅頓
    忠烈圖 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    破戒 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    佛法無邊 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    六合千手 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    情人,看刀 (1984)    
    凶咒 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    笑傲江湖 (1990)    
  出品人 (1 film)
    玉釵盟 (1980)    
 
 
Biography
 
  1927-1991