Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐楓(1)
Hsu Feng  ♀





 
Filmography (1967-2004)
 
  製片 (1 film)
    烽火佳人 (1987)    
  監製 (18 films)
    山上人家 (1976)    
    老少江湖 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    好小子II (1986)    
    殺夫 (1986)    
    好小子 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    黃色故事 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    舊情綿綿 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    滾滾紅塵 (1990)    
    五個女子和 (1990)    
    三人故事 (1992)    
    風月 (1996)    
  演員 (49 films)
    龍門客棧 (1967) ... 于欣(于謙女兒)
    龍城十日 (1969) ... 尚炎芝
    烈火 (1970)    
    俠女 (1971) ... 楊慧貞-之芸
    一夫官聞 (1971)    
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    痴情玉女 (1974) ... 陶玲玲
    近水樓台 (1974) ... 施雅惠
    香港屋簷下 (1974) ... 林小蘭
    大摩天嶺 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    獵人 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    星期六約會 (1976)    
    山上人家 (1976)    
    刺客 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    血連環 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    白玉京 (1977) ... 玉面掌柜方龙香
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    年輕人的愛 (1978)    
    山中傳奇 (1979) ... 樂娘
    空山靈雨 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    八絕 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    金劍 (1980)    
    源 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    英雄對英雄 (1981)    
    二手貨 (1986)    
  出品人 (6 films)
    老娘夠騷 (1986)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    飆城 (1989)    
    霸王別姬 (1993)    
    風月 (1996)    
    美麗上海 (2004)