Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
凱音
Kai Yin  ♀




 
Filmography (1953-1975)
 
  演員 (25 films)
    八貓傳 (1953)    
    湯島白梅記 (1963)    
    素蘭小姐要出嫁 (1963)    
    等你一年過一年 (1963)    
    第三號反間諜 (1964)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    孤女凌波 (1964)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    六個嫌疑犯 (1965) ... 惠珠
    豔諜三盲女 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    送君心綿綿 (1965)    
    飛車龍虎鬥 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    真假紅玫瑰鬥法 (1966)    
    女007 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    風流少爺 (1967)    
    月光大俠 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    姜子牙下山 (1969)    
    吉人天相 (1970)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    洛陽橋 (1975)