Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
應琪
Ying Kei (1)  ♂
Aliases:  應奇





 
Filmography (1968-1977)
 
  演員 (37 films)
    獨臂俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    萬家樂 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    中國鐵人 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
  道具 (1 film)
    鹽女 (1968)    
  策劃 (1 film)
    武林六傑 (1969)