Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關良
Kwan Leung
 
Filmography (1957-1992)
 
  化妝 (43 films)
    風塵尤物 (1957)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    天倫(上集) (1961)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    劍姑七友傳 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    改期添丁 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    男男女女 (1964)    
    孽債親情 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    英雄兒女 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    真假兇手 (1966)    
    矇查查的愛情 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    臥虎村 (1969)    
    神偷俠侶 (1969)    
    古鐘風雲 (1970)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    半生牛馬 (1972)    
    群芳譜 (1972)    
    至愛親朋 (1976)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    香港奇案之錶行大劫案 (1991)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    香港奇案霧夜屠夫 (1991)    
    香港奇案大綁票 (1991)    
    八大毒梟 (1991)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
  髮型 (4 films)
    對窗戀 (1962)    
    秋雨春心 (1969)    
    春夏秋冬 (1969)    
    兇手尋兇 (1969)    
  美術 (2 films)
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
  演員 (1 film)
    湖山盟 (1962)