Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐天榮
Tyrone Hsu Tien-Yung  ♂


 
Filmography (1958-2008)
 
  監製 (1 film)
    阿嬰 (1990)    
  故事 (1 film)
    鐵嬌娃 (1973)    
  導演 (26 films)
    真假情婦 (1965)    
    紅豔女飛龍 (1970)    
    仙妻 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    屠虎嶺 (1972)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    女權步步高 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    水玲瓏 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    金尼姑 (1977)    
    菩提門 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    霧茫茫 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    瘋女十八年 (1979)    
    旅 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    蜜月怪手 (1980)    
    我愛上小情人 (1980)    
    可憐花 (1980)    
  演員 (2 films)
    銀海浪子 (1975)    
    停車 (2008) ... 妮妮的祖父
  執行導演 (2 films)
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    臭頭小子 (1978)    
  編劇 (37 films)
    小寡婦淚灑八卦山 (1958)    
    雙胞女 (1958)    
    吳鳳 (1962)    
    龍山寺之戀 (1962)    
    英雄難過美人關 (1965)    
    真假情婦 (1965)    
    明月幾時圓 (1967)    
    儂本多情 (1968)    
    鹽女 (1968)    
    野丫頭 (1968)    
    一代劍王 (1968)    
    劍王之王 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    紅豔女飛龍 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    朱洪武 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    童子功 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    火鳳凰 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    天鱷 (1983)