Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐天榮
Tyrone Hsu Tien-Yung  ♂


 
Filmography (1958-2008)
 
  監製 (1 film)
    阿嬰 (1990)    
  故事 (1 film)
    鐵嬌娃 (1973)    
  導演 (26 films)
    真假情婦 (1965)    
    紅豔女飛龍 (1970)    
    仙妻 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    屠虎嶺 (1972)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    死穴拳 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    金尼姑 (1977)    
    霧茫茫 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    旅 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    蜜月怪手 (1980)    
    我愛上小情人 (1980)    
    可憐花 (1980)    
  演員 (2 films)
    銀海浪子 (1975)    
    停車 (2008) ... 妮妮的祖父
  執行導演 (2 films)
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    臭頭小子 (1978)    
  編劇 (37 films)
    雙胞女 (1958)    
    小寡婦淚灑八卦山 (1958)    
    吳鳳 (1962)    
    龍山寺之戀 (1962)    
    真假情婦 (1965)    
    英雄難過美人關 (1965)    
    明月幾時圓 (1967)    
    鹽女 (1968)    
    野丫頭 (1968)    
    一代劍王 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    劍王子 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    紅豔女飛龍 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    仙妻 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    童子功 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    火鳳凰 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    天鱷 (1983)