Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范丹
Fan Dan
Aliases:  范文華,  文華





 
Filmography (1953-1993)
 
  製片 (1 film)
    無奇不有 (1975)    
  監製 (4 films)
    偷情世界 (1972)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    浪蝶狂花 (1993)    
  副導演 (1 film)
    金屋雙嬌 (1963)    
  導演 (17 films)
    情變 (1972)    
    野馬 (1972)    
    偷情世界 (1972)    
    無奇不有 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    不夜城 (1980)    
    野蜜桃 (1982)    
    狂夜大風暴 (1982)    
    岩晒KEY (1983)    
    淑女也瘋狂 (1986)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    浪蝶狂花 (1993)    
  演員 (42 films)
    七姊妹 (1953)    
    新李三娘 (1955) ... 咬臍郎
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 文徵明
    霧裡情天 (1957)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    金屋雙嬌 (1963) ... 賓客
    情天長恨 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    七七敢死隊 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 安樂侯龐昱
    麒麟寨 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    飛燕金刀 (1969) ... 金少爺友甲
    銀刀血劍 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    小魔俠 (1969) ... 崔忠
    獨臂刀王 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    情變 (1972)    
    偷情世界 (1972)    
    無奇不有 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    不夜城 (1980)    
    野蜜桃 (1982)    
    岩晒KEY (1983)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    浪蝶狂花 (1993)    
  策劃 (2 films)
    淑女也瘋狂 (1986)    
    鬼域的故事 (1992)    
  編劇 (6 films)
    情變 (1972)    
    無奇不有 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    不夜城 (1980)