Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳星
Chan Sing (1)  ♂
Aliases:  진성





 
Filmography (1969-1992)
 
  動作設計 (2 films)
    大地雙英 (1972)    
    唐人客 (1972)    
  監製 (1 film)
    黑豹 (1973)    
  演員 (143 films)
    獨臂刀王 (1969) ... 單雄
    鐵手無情 (1969)    
    保鏢 (1969) ... 毛彪
    死角 (1969) ... 逃犯
    燕娘 (1969) ... 鏢師
    遊俠兒 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 韋四
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 朱氏四兄弟
    十三太保 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 閻王
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大地雙英 (1972) ... 田中
    惡客 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    群英會 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黑名單 (1972) ... 趙英龍
    唐人客 (1972)    
    虎拳 (1973)    
    雙龍出海 (1973) ... 鏢頭龍豪
    猛虎下山 (1973) ... 陳昆
    黑豹 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    新精武門 (1976) ... 中村先生
    跳灰 (1976) ... 笑面虎
    旋風十八騎 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    四大門派 (1977) ... 達國倫親王
    大武士與小票客 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    紅絲緣 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    神龍 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    貂女 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    勝利者 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    山狗 (1980) ... 陳星
    丐俠七巧功 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    達摩五形拳 (1980)    
    摩登保鑣 (1981) ... 小偷頭目
    火拼浪子 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 陸大鳳
    戒賭 (1981)    
    手指拗出 (1981) ... 洪鎮奎
    赤色響尾蛇 (1981)    
    大俠頑皮豹 (1981)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    十張王牌 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982) ... 陳星
    最佳拍檔 (1982) ... 狂人星
    水月十三刀 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    新目蓮救母 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    擂台 (1984) ... 呂振山
    反斗妹 (1985) ... King Kong
    血染風采 (1985)    
    黑三鬼 (1985)    
    兄弟有種 (1986)    
    神勇特警隊 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    地下風雲 (1989)    
    左手搏擊王 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    殺入地獄 (1992)    
    千火玫瑰 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)