Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊祖光
Yang Tsu-Kuang
 
Filmography (1956-1981)
 
  監製 (27 films)
    飛燕女俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    苦情花 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    水長流 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    大煞星 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    毒火掌 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    金玫瑰 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    鐵漢 (1974)    
    星星星 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    女兒心 (1980)    
  製片 (13 films)
    林投姐 (1956)    
    血濺孤堡 (1958)    
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959)    
    王哥柳哥好過年 (1961)    
    九美奪夫 (1964)    
    獨臂俠 (1968)    
    金頭鷹 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    毒火掌 (1971)    
    天王拳 (1972)    
    媽祖顯聖 (1980)    
  出品人 (2 films)
    步步追殺 (1974)    
    再會吧!東京 (1981)