Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
燕南希
Nancy Yen Nan-See  ♀
Aliases:  嚴菊菊,  연남희





 
Filmography (1969-1982)
 
  演員 (43 films)
    情人的眼淚 (1969) ... 范美凝
    獨霸天下 (1971)    
    潮州大兄 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    黑豹 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    生龍活虎 (1974)    
    碧城故事 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    英雄榜 (1975) ... 麗音
    飛龍斬 (1976) ... 談麗
    男歡女愛 (1976)    
    楚留香 (1977) ... 秋靈素
    三少爺的劍 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    神捕 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    楚留香傳奇 (1980)    
    血刀殺手 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    玉劍飄香 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)