Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張魁(1)
Chang Kuei  ♂





 
Filmography (1973-2016)
 
  演員 (19 films)
    雲飛何處 (1973) ... 張林
    秋燈夜雨 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    洞房花燭夜 (1975)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    桃花女鬥周公 (1975)    
    春滿女學府 (1975)    
    鬼嫁 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    醜人多作怪 (1981)    
    望子成龍 (1981)    
    錢從那裡來? (1981)    
    九彎十八轉 (1982)    
    寒江秋水 (1984)    
    海角七號 (2008) ... 飯店經理
    樂之路 (2011)    
    人生按個讚 (2016)