Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
葉靈芝
Karen Yip Leng-Chi  ♀
Aliases:  葉靈之,  賀碧?





 
Filmography (1969-1978)
 
  演員 (24 films)
    殺氣嚴霜 (1969) ... 徐玉蓮
    斷魂刀 (1970)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    小孩與狗 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊九妹
    鬼話 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973) ... 馮靜宜
    舞衣 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 旺大嫂
    香港73 (1974) ... 鍾太
    義劫愛神號 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    三超人與女霸王 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    大哥成 (1975) ... 大哥成妻子
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    鬥串 (1978)