Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭寶燕
Cheng Bo-Yin
 
Filmography (1937-1947)
 
  演員 (23 films)
    有女懷春 (1937)    
    金屋十二釵 (1937) ... 九娘
    花開富貴 (1937)    
    風流財主 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    舞台春色 (1938) ... 香港小姐
    孔雀開屏 (1939)    
    花花公子 (1939)    
    枕頭狀 (1939)    
    西關四美人 (1939)    
    女響導之秘密 (1939)    
    最後的伴侶 (1939)    
    1939大觀園 (1939)    
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    疑雲疑雨 (1940)    
    江上琵琶 (1941)    
    流亡之歌 (1941)    
    孤島情俠 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    何老大 (1941)    
    街頭博士 (1941)    
    賣肉養孤兒 (1947)