Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃家達
Carter Huang Chia-Ta  ♂
Aliases:  黃加達





 
Filmography (1972-2005)
 
  動作設計 (4 films)
    鐵膽英雄 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    省港流鶯 (1993)    
    天網行動 (1994)    
  演員 (75 films)
    合氣道 (1972)    
    黑路 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    密令 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 小獅子
    艷窟神探 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 刺客
    龍門風雲 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    大忠烈 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    大太監 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976) ... 雍正
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    密十至尊 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    黑煞 (1978) ... 陳福球
    鐵膽英雄 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    阿福與土佬 (1980) ... 黃警司
    綠印 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    野蜜桃 (1982)    
    左手搏擊王 (1990)    
    囚龍 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    省港流鶯 (1993)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    天網行動 (1994)    
    信有明天 (1995)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)    
    赤裸女煞星 (1996)    
    武生情未了 (2005)