Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
植耀昌
Chik Yiu-Cheong  ♂
Aliases:  Ricky Chik
 
Filmography (1962-1983)
 
  製片 (4 films)
    香港艾曼妞 (1977)    
    花劫 (1982)    
    紅鬼仔 (1983)    
    同線車 (1983)    
  副導演 (17 films)
    玫瑰我愛你 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    黛綠年華 (1967)    
    三燕迎春 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    精武門 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    猛龍過江 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
  導演 (2 films)
    拳頭枕頭 (1972)    
    唐山阿弟 (1976)    
  場記 (8 films)
    九九九怪屍案 (1962)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    一夜恩情 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    真假情人 (1965)    
  策劃 (5 films)
    未了緣 (1976)    
    上海灘大亨 (1979)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    何方神聖 (1981)