Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅慕蘭
Law Mo-Lan  ♀

 
Filmography (1937-1949)
 
  演員 (52 films)
    重造天倫 (1937)    
    金屋十二釵 (1937) ... 十一娘
    無冠皇帝 (1937)    
    金屋十二釵續集 (1938) ... 十一娘
    上海火線後 (1938)    
    豪華闊少 (1938) ... 羅氏
    柴米夫妻 (1938)    
    七姐嫁八仙 (1939)    
    大鬧三門街 (1939)    
    呂蒙正祭灶 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    卅年苦命女 (1939)    
    桂枝告狀 (1939)    
    十二寡婦 (1939)    
    狸貓換太子包公夜審郭槐 (1939)    
    並蒂蓮 (1940)    
    薜剛大鬧花燈 (1940)    
    神眼娥眉 (1940)    
    何處不相逢 (1940)    
    觀音得道 (1940)    
    乾隆下江南 (1940)    
    添丁發財 (1940)    
    烽火故鄉 (1941) ... 孫大娘
    白雲塔 (1941)    
    人海飄零 (1943)    
    幽歡如夢 (1944)    
    大雷雨 (1946)    
    怪俠獨眼龍 (1947)    
    藕斷絲蓮 (1947) ... 李二姑
    冷暖天鵝 (1947)    
    香草美人 (1947) ... 楊嫂
    火樹銀花 (1947)    
    遊鳳戲龍 (1948)    
    千里姻緣 (1948)    
    歸來燕 (1948) ... 何氏
    四鳳齊飛 (1948) ... 湯淑貞
    我若為王 (1948) ... 蘭家
    血染霓裳 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    樊龍彩鳳 (1948) ... 七姨媽
    款擺紅綾帶 (1948) ... 羅綺姬
    醋海鴛鴦 (1948) ... 蘭姐
    惜玉憐香 (1948) ... 羅氏
    飛燕迎春 (1949)    
    魂斷歸家娘 (1949)    
    孤兒淚 (1949) ... 仁伯妻
    龍兄虎弟 (1949) ... 陳太太
    俠義鋤奸 (1949) ... 陳妻
    紅樓夢 (1949) ... 王夫人
    義勇雙雄 (1949)    
    骨肉情深 (1949) ... 周氏
    到處惹相思 (1949) ... 趙少芳