Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵峰(1)
Jimmy Shaw Feng
 
Filmography (1955-1979)
 
  監製 (5 films)
    偷渡客 (1973)    
    賭人頭 (1975)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    獨霸天下 (1978)    
  製片 (1 film)
    掌門人 (1968)    
  導演 (6 films)
    黃色殺手 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
    賭人頭 (1975)    
    大圈套 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    小子命大 (1979)    
  演員 (8 films)
    有口難言 (1955) ... 小王
    曼波女郎 (1957)    
    妹妹我愛你 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    人秘書艷史 (1960)    
    桃李爭春 (1962)    
  策劃 (1 film)
    狂風沙 (1972)    
  編劇 (2 films)
    黃色殺手 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
  出品人 (11 films)
    血城 (1968)    
    掌門人 (1968)    
    聚寶盆 (1970)    
    龍虎風雲 (1970)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    猛龍征東 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    小子命大 (1979)