Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王青
Wong Ching (1)  ♂
Aliases:  王清,  王青龍





 
Filmography (1967-2011)
 
  動作設計 (2 films)
    衝鋒車 (1981)    
    城寨出來者 (1982)    
  導演 (1 film)
    血中血 (1983)    
  演員 (131 films)
    盜劍 (1967)    
    神刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    死角 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    小武士 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    春火 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    大決鬥 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    方世玉 (1972) ... 簡鐵拳
    四騎士 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    快活林 (1972)    
    惡客 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 陸浦
    憤怒青年 (1973) ... 黑幫手下
    五虎將 (1973) ... 土匪
    頂天立地 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    酒吧女郎 (1975)    
    惡霸 (1975) ... 王振平
    玫瑰戀 (1975)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    死囚 (1976)    
    旋風踢 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    拳精 (1978)    
    貂女 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    人在江湖 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    山狗 (1980) ... 荷蘭佬
    少林英雄 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    金劍 (1980)    
    師爸 (1980)    
    八絕 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    二等兵續集 (1981)    
    單程路 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    踩線 (1981)    
    凶榜 (1981) ... 香港先生
    二等兵 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    難兄難弟 (1982) ... 大口青
    小生怕怕 (1982) ... 湯德仁
    Friend 過打 Band (1982) ... 大口環
    城寨出來者 (1982) ... 一清
    賊性 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    同線車 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    摩登衙門 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    血中血 (1983)    
    少爺威威 (1983) ... 羅億萬
    專撬牆腳 (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984) ... 阿青
    伊人再見 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    吉人天相 (1985) ... 老虎狗
    拖錯車 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985) ... 湯瑪士
    最佳福星 (1986) ... 王幫辦
    歡樂叮噹 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986) ... 大佬 (翡翠娛樂中心持牌人)
    小生獻醜 (1986)    
    心跳一百 (1987)    
    橫財三千萬 (1987) ... 警官
    公子多情 (1988) ... 大口施
    鬼咁串 (1988)    
    長短腳之戀 (1988) ... 梁少海
    福星闖江湖 (1989) ... 巫義氣
    絕代雙驕 (1992) ... 武林雙尊之一
    一九四九之劫後英雄傳 (1993) ... 衛三豹
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993) ... 大口扒
    橫財就手 (2002)    
    江湖 (2004) ... 費手下老許
    兄弟 (2007) ... 就叔
    撕票風雲 (2010) ... 大口
    維多利亞壹號 (2010) ... 保安員
    七十二家房客 (2010) ... 自由行旅客
    我愛香港 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011) ... 武僧
  策劃 (1 film)
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)