Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
上官靈鳳
Polly Shang-Kuan Ling-Feng  ♀
Aliases:  許治美,  허치미 (상관영봉)





 
Filmography (1967-1981)
 
  演員 (51 films)
    龍門客棧 (1967) ... 朱輝
    一代劍王 (1968) ... 飛燕子
    烈火 (1970) ... 陸小玲
    武林龍虎鬥 (1970) ... 石芳儀
    十萬金山 (1971) ... 飛燕子
    萬里雄風 (1971) ... 菱花
    黑白道 (1971) ... 洪天嬌
    女拳師 (1972) ... 司馬慕容
    雙面女煞星 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    妙手千金 (1975) ... 張小玲
    女兵日記 (1975)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976) ... 尚明珠
    大太監 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    青龍客棧 (1977) ... 章茵
    金沙燕 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    苦海女神龍 (1981)