Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王亞麟
Wang Ya-Lin
Aliases:  王亜麟
 
Filmography (1979-1989)
 
  副導演 (2 films)
    黑色大亨 (1981)    
    慧眼識英雄 (1982)    
  製片 (4 films)
    梨花劫 (1979)    
    春風春雨絲絲情 (1979)    
    紅粉兵團 (1982)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
  演員 (11 films)
    梨花劫 (1979)    
    白狐 (1979)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    傳奇人物 (1981)    
    江湖小浪子 (1981)    
    女性的復仇 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    紅粉兵團 (1982)    
    心事誰了解 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    野性之旅 (1989)