Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟秋
Kitty Meng Chui  ♀
Aliases:  孟君霞,  孟亭君





 
Filmography (1971-1989)
 
  演員 (19 films)
    飛俠神刀 (1971) ... 花艷桃
    鐵牛 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    龍虎灘 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    問題少女 (1974)    
    雪中梅 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    少林寺拳法 (1976) ... 呉京香
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    皇家飛鳳 (1989)