Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(05)
Unknown SB-Actor(05)





 
Filmography (1970-1984)
 
  演員 (100 films)
    那個不多情 (1970)    
    六刺客 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    成記茶樓 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    電單車 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    七面人 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    神打 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    索命 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    死囚 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    拈花惹草 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    入冊 (1977)    
    破戒 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    講數 (1977)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    交貨 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    軍閥趣史 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    碟仙 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    武館 (1981)    
    蠱 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    鹿鼎記 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    等待黎明 (1984)