Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(05)
Unknown SB-Actor(05)





 
Filmography (1970-1984)
 
  演員 (99 films)
    那個不多情 (1970)    
    鬼太監 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
    電單車 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    神打 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    七面人 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    狐天狐地 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    索命 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    死囚 (1976)    
    佛跳牆 (1977)    
    講數 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    入冊 (1977)    
    破戒 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    交貨 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    教頭 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    公子嬌 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    武館 (1981)    
    蠱 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    封神劫 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    等待黎明 (1984)