Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮俠蘇
Fung Hap-So  ♂





 
Filmography (1958-1980)
 
  動作設計 (2 films)
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    正德皇海角尋春 (1959)    
  演員 (62 films)
    正德皇海角尋春 (1959)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    邊城三俠 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    紅衣少女 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    神刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    小武士 (1969)    
    三招了 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    惡客 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    血証 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    土匪 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    佛都有火 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    奪棍 (1980)