Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林源 (1)
Lam Yuen (1)  ♂
Aliases:  林原,  林源,  林然





 
Filmography (1950-1984)
 
  道具 (1 film)
    錦繡天堂 (1964)    
  演員 (227 films)
    火燒少林寺 (1950)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    對錯親家 (1951) ... 壯士
    白俠白旋風 (1951)    
    花木蘭 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 牛魔王
    虎穴龍潭 (1951)    
    寶劍明珠 (1951) ... 大盜丙
    逃婚 (1952) ... 丁家司機
    驚魂花燭夜 (1952)    
    郎心如鐵 (1954)    
    喬遷之喜 (1954) ... 嚴先生
    家家戶戶 (1954)    
    後窗 (1955)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    新婚第一夜 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    琵琶怨 (1957)    
    丈夫變了心 (1958)    
    唐伯虎點秋香 (1958) ... 華武
    烽火佳人 (1958)    
    豪門夜宴 (1959) ... 俱樂部賓客
    真假千金 (1959) ... 廚子
    浪子嬌妻 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 海龍王
    碧波仙侶 (1960) ... 天將
    漁光戀 (1960) ... 大漢乙
    五月雨中花(下集) (1960)    
    慈母千秋 (1961)    
    生死牌 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    南北一家親 (1962)    
    黑海擒凶 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    秦淮世家 (1963)    
    豪門怨 (1963)    
    兒女恩仇 (1963) ... 敵官
    卿何薄命 (1963)    
    密底算盤 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    金鎖匙 (1963) ... 風魔
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    香海情潮 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    故園春夢 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 軍官
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    金鷹 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964) ... 歐經理
    改造小姐 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    老婆本 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    女間諜第一號 (1965) ... 便探
    真假情人 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    受薪姑爺 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    撈世界要醒目 (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    女賊金蝴蝶 (1965) ... 張澤明
    皇帝出京 (1965)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    老夫子三救傻仔明 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    矇查查搵老婆 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    小媳婦 (1967)    
    魔窟尋蹤 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    迴末傳奇 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    虎膽 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    有殺冇賠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    我永遠記著你 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    拳門 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    快活林 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    屈原 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    吸毒者 (1974)    
    電單車 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    香港73 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    神打 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    心魔 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    萬戶千家 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    一磅肉 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    死囚 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    賣身 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    索命 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    怪客 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    一觸驚魂 (1983)    
    怕醜仔 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    穿梭陰陽界 (1984) ... 林父