Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉郎
Lau Long  ♂

 
Filmography (1955-1972)
 
  道具 (20 films)
    夫榮妻未貴 (1958)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    美人計 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    天賜福星 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    第一號女賊 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    莫忘今宵 (1966)    
    情種 (1967)    
    萬紫千紅 (1968)    
  演員 (7 films)
    三審玉堂春 (1955) ... 王良
    哪宅出世 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962) ... 凌希仁
    黛玉莽花 (1962)    
    良心賊 (1965)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    鴻運當頭 (1972) ... 幕後主唱