Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(13)
Unknown SB-Actor(13)  ♂





 
Filmography (1956-1985)
 
  演員 (226 films)
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    阿福當兵 (1959)    
    血繡鞋 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    糊塗太太 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    毒天使 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    青春鼓王 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    三笑 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    神劍游龍 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    火併 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    海盜張保仔 (1972)    
    快活林 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    神打 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    七面人 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    池女 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    五毒 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    教頭 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    奇招 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    邪 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    單程路 (1981)    
    武館 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    長輩 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    叉手 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    魔界 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    六指琴魔 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    日劫 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)