Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
侯錚
Hou Cheng  ♂


 
Filmography (1968-1981)
 
  導演 (22 films)
    護駕 (1968)    
    神威寶刀 (1969)    
    野店 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    雲州大儒俠 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    黑豹 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    少林和尚 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    天后 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    苦海女神龍 (1981)    
  演員 (2 films)
    野店 (1969)    
    黃浦灘頭 (1972)    
  編劇 (19 films)
    獨腳龍 (1968)    
    野店 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    雲州大儒俠 (1971)    
    心願 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    除暴 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    天后 (1975)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    苦海女神龍 (1981)