Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
侯錚
Hou Cheng  ♂


 
Filmography (1968-1981)
 
  導演 (22 films)
    護駕 (1968)    
    蓋世刀王 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    野店 (1969)    
    狐妻 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    雲州大儒俠 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    天后 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    苦海女神龍 (1981)    
  演員 (2 films)
    野店 (1969)    
    黃浦灘頭 (1972)    
  編劇 (19 films)
    獨腳龍 (1968)    
    野店 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    雲州大儒俠 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    心願 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    除暴 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    天后 (1975)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    苦海女神龍 (1981)