Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余國亮
Yee Kwok-Leung  ♂
 
Filmography (2001-2019)
 
  視覺特效總監 (4 films)
    每當變幻時 (2007)    
    特工爺爺 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
  特別視效 (6 films)
    蜀山傳 (2001)    
    千機變 (2003)    
    妄想 (2006)    
    鬼域 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    心理罪城市之光 (2017)    
  視覺特效指導 (27 films)
    黑拳 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    証人 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    線人 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    火龍 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    逆戰 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    風暴 (2013)    
    激戰 (2013)    
    失戀急讓 (2014)    
    魔警 (2014)    
    赤道 (2015)    
    破風 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
  視覺特效製片 (3 films)
    啥酒神 (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    全力扣殺 (2015)