Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余國亮
Yu Kwok-Leung
 
Filmography (2001-2018)
 
  特別視效 (21 films)
    蜀山傳 (2001)    
    千機變 (2003)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    証人 (2008)    
    歲月神偷 (2010)    
    激戰 (2013)    
    風暴 (2013)    
    魔警 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    破風 (2015)    
    赤道 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    洩密者們 (2018)