Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關楚耀
Kelvin Kwan Cho-Yiu  ♂





 
Filmography (2007-2017)
 
  演員 (18 films)
    魔術男 (2007) ... Amy 男友 Michael
    親愛的 (2008) ... 阿勇
    絕代雙嬌 (2008) ... 家明
    喜愛夜蒲2 (2012) ... Rain
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 維園亭風(送石油氣工人)
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    重口味 (2013) ... 1)顏千民
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013) ... 索K男
    愛尋迷 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    台北夜蒲團團轉 (2015) ... 卡皮歐
    王家欣 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    此情此刻 (2016)    
    同囚 (2017)