Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關楚耀
Kelvin Kwan Cho-Yiu  ♂





 
Filmography (2007-2017)
 
  演員 (18 films)
    魔術男 (2007) ... Amy 男友 Michael
    親愛的 (2008) ... 阿勇
    絕代雙嬌 (2008) ... 家明
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 維園亭風(送石油氣工人)
    喜愛夜蒲2 (2012) ... Rain
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013) ... 索K男
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    重口味 (2013) ... 1)顏千民
    愛尋迷 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    台北夜蒲團團轉 (2015) ... 卡皮歐
    王家欣 (2015)    
    此情此刻 (2016)    
    同囚 (2017)