Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
成泰燊
Cheng Tai-Shen  ♂
Aliases:  成太生





 
Filmography (2004-2017)
 
  演員 (29 films)
    世界 (2004) ... 成太生
    完美生活 (2008)    
    左右 (2008) ... 老謝
    車逝 (2009) ... 郝岩冰
    馬文的戰爭 (2010) ... 馬文
    大地 (2010) ... 宇文輝
    山楂樹之戀 (2010)    
    白鹿原 (2011) ... 白孝文
    時間檔案館 (2012)    
    四大名捕 (2012) ... 捕神
    愛的替身 (2012) ... 成永貴
    將令 (2012)    
    影子愛人 (2012)    
    四大名捕2 (2012) ... 捕神
    青春雷鋒 (2013)    
    毒戰 (2013) ... 劉 隊長
    超萌英雄 (2014)    
    黃克功案件 (2014)    
    三生 (2014)    
    黑瞳 (2015)    
    新步步驚心 (2015) ... 鄔思道
    左耳 (2015) ... 張漾父親
    使徒行者 (2016)    
    誰的青春不迷茫 (2016)    
    過年好 (2016)    
    喊·山 (2016)    
    四妹子 (2016)    
    妖貓傳 (2017)    
    引爆者 (2017)