Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫嘉琳
Sun Chia-Lin  ♀
Aliases:  孫嘉林





 
Filmography (1971-1987)
 
  演員 (52 films)
    飛龍奪寶 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    花花世界 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    心願 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    猛蛟閗地蛇龍女 (1973)    
    罪惡滔天 (1974) ... 小翠
    百勝堂 (1974)    
    三百六十一行 (1974)    
    天后 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    風雨朝陽 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    十個千金要出嫁 (1977)    
    日落北京城 (1977)    
    春水東流 (1978)    
    哪吒三太子 (1978)    
    電子小飛俠 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    糊塗大俠三個半 (1978)    
    楓林小雨 (1978)    
    多情雙寶環 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    楚留香傳奇 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    傻兵立大功 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    大小濟公 (1982)    
    十張王牌 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    奇門奇術 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    血嬰 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    英雄無淚III之敵慨同仇 (1983)    
    強棒出擊 (1985)    
    舞女情挑 (1987)    
  出品人 (1 film)
    罪惡滔天 (1974)