Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍飛(1)
Lung Fei  ♂
Aliases:  周新貴,  周興貴





 
Filmography (1969-1993)
 
  動作設計 (8 films)
    搏命 (1971)    
    蓋世拳 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    中國車夫 (1974)    
    天皇巨星 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
  副導演 (1 film)
    屠虎嶺 (1972)    
  助理指導 (1 film)
    五鬼奪魂 (1971)    
  演員 (173 films)
    丹心令 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    血滴子 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    烈火 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    龍虎風雲 (1970)    
    追命槍 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    童子功 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    俠女 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 寒占英
    黑白道 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    霸王拳 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    大盜 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    山東老娘 (1973)    
    剋星 (1973)    
    黑路 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    豪客 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    英雄本色 (1973) ... 老二
    亡命煞星 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    中國車夫 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    猛龍征東 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    大災難 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    武林客棧 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    判決 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    追獵 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    神龍 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    海女 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    孤獨名劍 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    戒賭 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    小飛龍 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    龍頭老大 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    Thundering Ninja (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    Thundering Ninja (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    闖將 (1988)    
    臥底神算 (1993)    
    喋血城市 (1993)