Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳強(5)
Chan Keung (5)  ♂





 
Filmography (1969-1978)
 
  演員 (26 films)
    八步追魂 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    來如風 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    警察 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    七金屍 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    色慾和尚 (1975)    
    殺出重圍 (1978)