Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳強(5)
Chan Keung (5)  ♂





 
Filmography (1969-1978)
 
  演員 (26 films)
    君子劍 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    來如風 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    警察 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    奪命刺客 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    色慾和尚 (1975)    
    殺出重圍 (1978)