Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹保平
Cao Bao-Ping  ♂
 
Filmography (2007-2016)
 
  製片 (2 films)
    烈日灼心 (2015)    
    追凶者也 (2016)    
  導演 (6 films)
    光榮的憤怒 (2007)    
    李米的猜想 (2008)    
    狗十三 (2013)    
    不法之徒 (2014)    
    烈日灼心 (2015)    
    追凶者也 (2016)    
  演員 (2 films)
    李米的猜想 (2008)    
    治不好了 (2014)    
  剪接 (2 films)
    光榮的憤怒 (2007)    
    烈日灼心 (2015)    
  出品人 (1 film)
    追凶者也 (2016)    
  執行監製 (2 films)
    李米的猜想 (2008)    
    烈日灼心 (2015)    
  編劇 (5 films)
    光榮的憤怒 (2007)    
    李米的猜想 (2008)    
    不法之徒 (2014)    
    烈日灼心 (2015)    
    追凶者也 (2016)