Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏德聖
Wei Te-Sheng  ♂


 
Filmography (1999-2017)
 
  監製 (3 films)
    海角七號 (2008)    
    餘生:賽德克.巴萊 (2013)    
    戀愛中的城市 (2015)    
  導演 (7 films)
    七月天 (1999)    
    海角七號 (2008)    
    十加十 (2011)    
    賽德克·巴萊 (2011)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) (2011)    
    18歲的勇氣 (2013)    
    52 赫茲,我愛你 (2017)    
  演員 (1 film)
    幸福路上 (2017) ... [國語配音員]
  剪接 (1 film)
    雙瞳 (2002)    
  策劃 (1 film)
    雙瞳 (2002)    
  執行監製 (1 film)
    嘉農 (2014)    
  編劇 (8 films)
    七月天 (1999)    
    海角七號 (2008)    
    十加十 (2011)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) (2011)    
    賽德克·巴萊 (2011)    
    18歲的勇氣 (2013)    
    嘉農 (2014)    
    52 赫茲,我愛你 (2017)