Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳家樂(1)
Carlos Chan Ka-Lok  ♂
Aliases:  陳嘉樂





 
Filmography (2008-2019)
 
  動作設計 (1 film)
    紫霞 (2015)    
  演員 (20 films)
    保持通話 (2008) ... 王偉健
    很想和你在一起 (2009) ... 俊文
    死神傻了 (2009) ... 傷者
    戀人絮語 (2010) ... 少年黎廣生
    出軌的女人 (2011) ... Tony
    DIVA華麗之後 (2012) ... 樂
    紮職 (2012) ... 刀手
    哭喪女 (2013)    
    當C遇上G7 (2013)    
    破風 (2015) ... Simon
    紫霞 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    有客到 (2015) ... Harry
    3條友飲醉走 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    幸運是我 (2016)    
    鬼網 (2017)    
    兄弟班 (2018)    
    廉政風雲 (2019)