Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林華(1)
Lam Wah (1)  ♂
Aliases:  未知邵氏演員(20)





 
Filmography (1947-1981)
 
  演員 (200 films)
    乘龍快婿 (1947)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947)    
    富貴浮雲 (1948) ... 麵包小販
    血淚洗殘脂 (1950) ... 警長
    薄命女兒香 (1950)    
    亂世英雄 (1950) ... 獄卒
    一本萬利 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 解寶
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    摩登新娘 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    良宵花弄月 (1952)    
    善惡到頭終有報 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954) ... 阿福
    人望高處 (1954)    
    春殘夢斷 (1955) ... 男僕
    兩重心 (1955)    
    蘇小妹三難新郎 (1955) ... 家丁
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 豐會
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 鄉紳
    表錯情 (1956)    
    趙飛燕 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 歹徒乙
    嬌嬌女 (1956)    
    妃海花 (1957)    
    寶扇緣 (1957) ... 武弁
    金銀珠寶到門來 (1957)    
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957)    
    陳宮罵曹 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957) ... 店伴
    借新娘(探親家) (1958) ... 鄉紳
    大廈情殺案 (1959)    
    路 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 俱樂部職員
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    仙鶴神針 (1961)    
    羅剎嬌娃 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    小偵探 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    金夫人 (1963)    
    夜半人狼 (1963) ... 警官
    大富之家 (1963)    
    999我是兇手 (1963) ... 杜愛珠
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    鬼馬家姐 (1964)    
    濟公活佛 (1964) ... 衙差
    隱形福星 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    十三號情報員 (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    一彎眉月伴寒衾 (1964)    
    行正烏龍運 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    雄心太子 (1965)    
    撈世界要醒目 (1965)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    春滿乾坤 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    裸血 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    春火 (1970)    
    有殺冇賠 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    女殺手 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    獅王之王 (1971)    
    火併 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    拳門 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    血証 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    電單車 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    七面人 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    降頭 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    池女 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    O女 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    奇招 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    武狀元 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    長輩 (1981)    
    流氓千王 (1981)