Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁晟
Ding Sheng  ♂





 
Filmography (2000-2018)
 
  製片 (1 film)
    解救吾先生 (2015)    
  故事 (1 film)
    硬漢 (2008)    
  導演 (8 films)
    大惊小怪 (2000)    
    硬漢 (2008)    
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)    
    警察故事2013 (2013)    
    解救吾先生 (2015)    
    鐵道飛虎 (2016)    
    英雄本色2018 (2018)    
  演員 (4 films)
    硬漢 (2008)    
    大兵小將 (2009)    
    未來警察 (2010) ... 鐵先生
    警察故事2013 (2013) ... 出租車司機
  剪接 (6 films)
    硬漢 (2008)    
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)    
    警察故事2013 (2013)    
    解救吾先生 (2015)    
    鐵道飛虎 (2016)    
  編劇 (7 films)
    硬漢 (2008)    
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)    
    警察故事2013 (2013)    
    解救吾先生 (2015)    
    鐵道飛虎 (2016)    
    英雄本色2018 (2018)