Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡潔鈴
Charlie Choi Kit-Ling (1)  ♂
 
Filmography (2008-2019)
 
  製片 (2 films)
    霧 (2010)    
    十年 (2015)    
  副導演 (2 films)
    圍城 (2008)    
    霧 (2010)    
  導演 (3 films)
    兜售回憶 (2013)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    熟女愛漫遊 (2019)    
  美術 (5 films)
    懸紅 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    十年 (2015)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    朝花夕拾.芳華絕代 (2019)    
  服裝 (1 film)
    十年 (2015)    
  編劇 (2 films)
    兜售回憶 (2013)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)