Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭志文
Tommy Kwok Chi-Man
 
Filmography (2008-2018)
 
  錄音 (20 films)
    圍城 (2008)    
    報應 (2011)    
    懸紅 (2012)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    人間蒸發 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    雛妓 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    同班同學 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    殺手與臥底的久別重逢 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)