Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(24)
Unknown SB-Actor(24)  ♂





 
Filmography (1965-1981)
 
  演員 (102 films)
    聊齋誌異 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    艷陽天 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    斷魂谷 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    椰林春戀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    鳳飛飛 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    玉女嬉春 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑店 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    朋友 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    搭錯線 (1975)    
    大老千 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    神打 (1975)    
    心魔 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    十三號凶宅 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    索命 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    四二六 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    師父教落 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    流氓千王 (1981)