Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
甘國亮
Kam Kwok-Leung  ♂





 
Filmography (1974-2019)
 
  監製 (2 films)
    繼續跳舞 (1988)    
    戀戀瓊瑤 (1998)    
  導演 (4 films)
    神奇兩女俠 (1987)    
    繼續跳舞 (1988)    
    4面夏娃 (1996)    
    熱愛島 (2012)    
  演員 (11 films)
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974) ... 周家福
    蛇殺手 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    八星報喜 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    紫雨風暴 (1999) ... 食客
    無問旅程 (1999) ... 胡生
    聖誕玫瑰 (2013)    
    八個女人一台戲 (2019)    
  執行監製 (1 film)
    秦俑 (1989)    
  編劇 (5 films)
    朱門怨 (1974)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    繼續跳舞 (1988)    
    4面夏娃 (1996)    
    熱愛島 (2012)