Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛萍
Got Ping  ♀





 
Filmography (1957-1987)
 
  演員 (206 films)
    春光無限好 (1957)    
    郎如春日風 (1957) ... -
    江山美人 (1959)    
    楊貴妃 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    花團錦簇 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    血手印 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    江湖奇俠 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2)
    神劍震江湖 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    死角 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3)
    餓狼谷 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    六刺客 (1971)    
    血符門 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    來如風 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    快活林 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    黑店 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    精武門 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    黑龍 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    浪 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    除霸 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    降頭 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    索命 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    四二六 (1977)    
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    五毒 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    O女 (1978)    
    梁天來 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    六三三 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    大鬥大 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    叉手 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    武館 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    魔界 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    日劫 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    精裝追女仔 (1987)