Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐大川
Chui Dai-Chuen  ♂





 
Filmography (1947-1993)
 
  製片 (1 film)
    絕招 (1974)    
  副導演 (15 films)
    情天長恨 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    鱷魚河 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    扇中人 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    金石情 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    四武士 (1969)    
    馬家溝 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    怪客 (1973)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
  導演 (4 films)
    絕招 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    交貨 (1978)    
    各師各法 (1979)    
  場記 (6 films)
    野玫瑰之戀 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
  演員 (30 films)
    女羅賓漢 (1947) ... 太子
    各有千秋 (1947) ... 碧華弟弟
    苦戀 (1947) ... 學誠幼年
    玉樓情劫 (1948)    
    蕩婦心 (1949) ... 馬彥仁-幼年
    出海雲霞 (1950) ... 周大川
    結婚24小時 (1950) ... 陳子
    銀海春光 (1951) ... 片塲什役阿堯
    五虎斷魂 (1951)    
    虎口餘生 (1951)    
    別讓丈夫知道 (1952) ... 季向南-幼年
    一板之隔 (1952) ... 學生
    兒女情長 (1952) ... 長子林如柏
    美男子 (1953) ... 賈大川
    鴛鴦劫 (1953) ... 旺兒
    怨女情癡 (1953) ... 敏芝弟
    曼波女郎 (1957)    
    嬉春圖 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    入室佳人 (1960) ... 同學戊
    福慧雙修 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    花落水流紅 (1967)    
    大賊王 (1970)    
    浪子之歌 (1971) ... 汪汪狗
    蛇王與閻王 (1972) ... 帶路鬼甲
    奪命客 (1973)    
    怪客 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
  策劃 (1 film)
    龍虎灘 (1974)    
  服裝 (1 film)
    玉女私情 (1959)