Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱頂鶴
Chu Ting-Hok
 
Filmography (1937-1965)
 
  配樂 (5 films)
    陳萬年再世姻緣 (1938)    
    十萬情人 (1938)    
    十月芥菜 (1952)    
    七姐會牛郎 (1952)    
    光棍姻緣 (1953)    
  演員 (14 films)
    神出鬼沒 (1937)    
    心魔 (1937)    
    誰之過 (1937)    
    神秘之夜 (1937)    
    妻多夫賤續集 (1937) ... 四子
    老婆皇帝 (1937)    
    好女十八嫁 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    好女十八嫁續集 (1939)    
    大鬧水晶宮 (1939)    
    再析長亭柳 (1948) ... 朱仙鶴
    光棍姻緣 (1953) ... 老朱
    花債狀元還 (1958)    
    神鵰女俠 (1965)    
  編劇 (3 films)
    再析長亭柳 (1948)    
    光棍姻緣 (1953)    
    好女十八嫁 (1954)