Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李晨
Jerry Li Chen  ♂





 
Filmography (2007-2016)
 
  演員 (21 films)
    集結號 (2007) ... 劉干事
    地下的天空 (2008) ... 宋大明
    桃花運 (2008) ... 關祥
    唐山大地震 (2010) ... 方達
    非誠勿擾2 (2010)    
    廬山戀 2010 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    楊善洲 (2011)    
    奮鬥 (2011) ... 陸濤
    失戀33天 (2011) ... 分手情侶A組
    忠烈楊家將 (2013) ... 楊四郎
    因情圓缺2 (2013)    
    小時代 (2013)    
    心花路放 (2014)    
    咱們結婚吧 (2015)    
    奔跑吧! (2015)    
    九層妖塔 (2015) ... 王館長
    我不是潘金蓮 (2016)    
    陸垚知馬俐 (2016)    
    夢想合伙人 (2016) ... 牛俊誠