Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳惠沂
Wylie Chan Wai-Yi
Aliases:  七條
 
Filmography (2008-2017)
 
  副導演 (16 films)
    愛情萬歲 (2008)    
    同門 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    童眼 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    大追捕 (2012)    
    風暴 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    華麗上班族 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    同班同學 (2015)    
    血染淑女 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
  導演 (2 films)
    愛鬥大 (2008)    
    愛出貓 (2009)    
  演員 (1 film)
    大追捕 (2012)    
  場記 (2 films)
    童眼 (2010)    
    志明與春嬌 (2010)    
  編劇 (2 films)
    愛情萬歲 (2008)    
    愛出貓 (2009)