Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
野峰
Yau Fung  ♂





 
Filmography (1974-1983)
 
  演員 (20 films)
    阿牛入城記 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    酒帘 (1976) ... 老蓋
    辭郎洲 (1976)    
    阿福被鬼迷 (1976)    
    阿牛奇遇記 (1976)    
    搵食三十六計 (1977) ... 阿壽
    佛跳牆 (1977) ... 濟顛
    烏龍濟公 (1978) ... 濟公
    偷渡來客 (1979)    
    發圍 (1980)    
    灰靈 (1981)    
    交叉零蛋 (1981)    
    上海灘續集 (1983)    
    上海灘 (1983)