Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的邵氏女演員(5)
Unknown SB-Actress (5)  ♀





 
Filmography (1959-1974)
 
  演員 (38 films)
    香車美人 (1959)    
    南北一家親 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    血手印 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    江湖奇俠 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    慾海情魔 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    笑面俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    金石情 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    三笑 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    來如風 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    火併 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    至尊寶 (1974)