Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
程可為
Rainbow Ching Ho-Wai  ♀
Aliases:  楊蓮桂





 
Filmography (1973-2017)
 
  演員 (22 films)
    老虎燕星 (1973)    
    電單車 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    太平山下 (1974) ... -
    香港73 (1974) ... 大妹
    拍案驚奇 (1975)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    亂龍搏懵 (1977)    
    風水奇譚 (1979)    
    父子情 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    第一次 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    鬼掩眼 (1983)    
    奸人鬼 (1984)    
    過埠新娘 (1988)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    紅番區 (1995) ... 張太
    辣椒教室 (2000)    
    頭號人物 (2001)    
    寒戰II (2016)    
    瘋狂的公牛 (2017)